استراتژی های رشد بازاریابی موضوع اصلی است که نویسنده در این مقاله به آن می پردازد.
شما برای تدوین استراتژِی های رشد بازاریابی خلاق در شرکت می توانید از مواردی نظیر تبلیغات مفید و تاثیرگذار، اصلاح معایب محصولات با توجه به بازخورد هایی که از مشتریان داشته اید، تهیه یک پکیج از محصولات، خروج محصولات از بسته های بی استفاده، پایین آوردن قیمت محصولات تا حدی که سازمان را متحمل ضرر و زیان ننماید، استفاده کنید تا بتوانید فروش بیشتری از محصولات تولیدی فعلی در بازار هدف داشته باشید.
حال نیاز به بررسی های عمیق تری در خصوص استراتژِی های رشد بازاریابی داریم، شما با پیش گرفتن، کدام یک از استراتژی های رشد بازاریابی می توانید محصول بیشتری را در بازار هدف خود بفروش رسانید.
استراتژی های رشد بازاریابی می تواند شامل پیدا کردن و تولید محصولی جدیدی باشد، که قبلا در بازار هدف مجصولات و خدمات شما و مخطبان شما جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است. حتما در تدوین استراتژِی های رشد بازاریابی خود زمانی را به یافتن سلایق و علایق مشتریان بازار هدف خود اختصاص دهید تا نیاز ها و سلایق آن ها را به خوبی شناسایی کنید تا بر اساس آن پیکیج ها و محصولات خود را سازماندهی نمایید، ممکن است شما با اضافه کردن یک محصول جدید و مکمل محصولات قبلی، به پکیج محصولاتتان بتوانید بخش بیشتری از بازار هدف محصولاتتان را به خود اختصاص دهید و فروش بیشتری داشته باشید.
حدود هشتاد درصد از محصولاتی که در ۱۰ سال آینده مورد نیار مردم می باشد با محصولات امروز تفاوت های بسیار زیادی دارد و شایان ذکر است که امروزه محصولات به سرعت ظرف مدت چند ماه و یا چند سال از رده خارج می شوند و محصولات جدیدی جایگزین آنها در بازار می شود، بنابراین شما به عنوان یک تولید کننده باید هر روز به فکر تولید محصولات جدید مطابق سلایق و نیاز مخاطبان، جهت جایگزینی محصولات قدیمی باشید.
پیدا کردن بازار هدف جدید
یکی دیگر از استراتژی های رشد بازاریابی برای هر بنگاه اقتصادی یافتن بازارهای جدید هدف و مخاطبان جدید می باشد، زیرا وقتی شما به هر بازاری ورود می کنید پس از گذشت مدتی آن بازار از محصولات شما اشباع خواهد شد، بنابراین باید به دنبال یافتن بازار های جدیدی داخلی و خارجی برای ارائه محصولات و خدمات خود باشد. شما با یافتن بازارهای جدید جهت ارائه محصولات و خدمات خود با مشتریانی آشنا خواهید شد که اصلا از وجود محصولات و خدمات شما مطلع نیستند.
از دیگر استراتژی های رشد بازاریابی که همیشه به عنوان سخت ترین استراتژی در علم بازاریابی از آن یاد می شود، ارائه محصولاتی که تا به حال در بازار نبوده است می باشد مثل شرکت اپل که با ارائه آی فون و آی پاد توانست سهم زیادی از بازار هدف محصولات را به خود اختصاص دهد و یا فیسبوک که با ساخت یک سایت جدید توانست میلیارد ها مشتری را جذب نماید، فیسبوک روشی جدید بود برای برقرای ارتباط افراد با یکدیگر که با استقبال بسیار زیادی از سوی کاربران در سطح جهان روبرو شد و ارائه این ایده جدید موفقیت جهانی را به خود اختصاص داد.
تمرکز کنید تا با توجه به منابعی که در دست دارید بتوانید محصولاتی را که با نیاز های روز افراد مطابقت دارد تولید نمایید.
استراتژی های رشد بازاریابی دیگری را که می توانید پیش بگیرید این است محصولات جدید و متفاوتی را با توجه به توان مالی و منابع انسانی که در دست دارید تولید نمایید.
آخرین سری استراتژی های رشد بازاریابی این است که محصولاتی که در بازار مورد پسند مردم می باشد را مشخص نمایید، و برای دیگر شرکت ها که آن محصولات را تولید می نماید به عنوان یک کانال بازاریابی عمل کنید و محصولات و خدمات آنها را به مشتریان معرفی نمایید، این حرکت در بازاریابی هم می توانید برای شما حاشیه سود بالاتری داشته باشد و هم می تواند ریسک تجارت را برای شما کاهش دهد.