یکی از جالب ترین تجربیات در زندگی یا شروع کسب و کارها این است که شما اقدام به پایه گذاری یک کسب و کار شخصی جدید بدون هیچ مشاوره بازاریابی کنید! و وقتی مشاور بازاریابی میگیرید، جالب تر می شود!
در صورتی که شما شروع به راه اندازی کسب و کار شخصی و بازاریابی کنید می تواند شرایط و موقعیتهای زیادی را برای شما به دنبال داشته باشد. علاوه بر اینکه باید فرد ریسک پذیری باشید و خودتان را برای هر نوع تغییر و تحول و در عین حال خطری آماده کنید باید مراحل شروع یک کسب و کار جدید را بدانید تا بتوانید با دقت برنامه ریزی کرده و بسیاری از موقعیتهایی که ممکن است در آینده برایتان پیش بیاید را پیش بینی کنید. از جمله راهکارهای آموزش بازاریابی برای شروع کسب و کارهای شخصی ، موارد زیر است.
راهکار اول آموزش بازاریابی ) تمایز با فعالیتهای دیگر شرکتها
یکی از دلایلی که شما شروع به کسب و کار جدید می کنید این است که ایده ای در ذهن دارید و فکر می کنید که کسب و کارهای موجود یا شرکتهایی که به این فعالیتها مشغول هستند به این موارد توجه نکرده اند یا اینکه اگر توجه می کردند بهتر می شد. در واقع ، به بیان دیگر شما به دنبال پر کردن خلأها در شغل جدید هستید. پس بهتر است علاوه بر اینکه شما به کسب اطلاعات و دانش در خصوص صنایع و کسب و کارهای موجود می پردازید بلکه به نقاط ضعفها و کمبودهای موجود نیز توجه داشته باشید تا بتوانید با ارائه محصولاتی که خلأهای موجود را کامل می کند به بازار موجود و همچنین تقاضاهای مشتریان پاسخ دهید.
راهکار دوم آموزش بازاریابی ) سامانه فروش اینترنتی
حتماً از فضاهای اینترنتی در کسب و کار خود استفاده کنید. داشتن سایتهای اینترنتی به مشتریان کمک می کند تا با سریع ترین و راحت ترین روش به محصولات مورد نظر خود دست پیدا کنند. به همین دلیل شما نیز نقش اینترنت را در کسب و کار جدیدتان نادیده نگیرید و از این ظرفیتها جهت معرفی خود ، ارتباط با مشتریان و دریافت تقاضاهای مشتریان برای کالا یا خدمات خود استفاده کنید.
راهکار سوم آموزش بازاریابی ) دقت در انتخاب اعضای شرکت
یکی از مواردی که می تواند در موفقیت کسب و کارتان به شما کمک زیاد کند ، افرادی هستند که شما را در انجام کارهایتان کمک می کنند. در صورتی که سعی کنید از افراد شایسته به لحاظ علمی و اخلاقی و متعهد به کار استفاده کنید می توانید کسب و کار جدید خود را تضمین کنید.
راهکار چهارم آموزش بازاریابی ) ارتباطات درون سازمانی
پس از اینکه افراد مناسبی را برای همکاری انتخاب کردید وظیفه بعدی شما این است که یک ارتباط درون سازمانی صحیحی را برقرار نمایید. ارتباط پرسنل ها و کارکنان درون یک سازمان در کنار تبادل اطلاعات و ارتباطاتی که با یکدیگر دارند می تواند یک فضای یکپارچه و همکاری در کسب و کار شما ایجاد کند که روند رسیدن به اهداف را هموارتر کند.
راهکار پنجم مشاوره بازاریابی ) تهیه نقشه
سعی کنید نقشه کسب و کار جدید را تهیه کنید. این نقشه باید محتواهایی در خصوص نگرشهایی که شما در زمینه کسب و کارتان دارید ، وظایفی که به عهده بخشهای مختلف و کسب و کارتان و پرسنل خود دارید. و انتظاراتی که از مشتریانتان دارید را در بر می گیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره بازاریابی به صفحه تخصصی آن مراجعه نمایید.